Company Logo

Language Switcher

Facebook

BERICHT - Bandenverkoop

BANDENVERKOOP VIA DE ORGANISATIE NIET LANGER VERPLICHT !

Beste vriend,


De afgelopen weken is er heel wat afgebeld en gemaild over de verplichting om banden te kopen via de racing service van de Club MET.
Wij hadden de voorbije maanden met Michelin, Pirelli en Bridgestone goed deals kunnen maken om de banden aan te bieden tegen een heel scherpe racing prijs.

Maar de afgelopen weken is de markt zowat overspoelt met aanbiedingen van banden waartegen wij als officiële vertegenwoordiger van de diverse merken gewoon niet tegenop kunnen.
We blijven er nog altijd van overtuigd dat de aangekondigde prijs van 299€ heel scherp is. Heel scherp voor recente banden die via de Belgische importeurs gekocht worden en die door ons ook officieel verkocht worden.

Maar om jullie niet nodeloos op kosten te jagen ( banden blijven immers een aanzienlijk deel van het budget uitmaken ) hebben wij besloten om de aankoop van banden via de organisatie niet langer te verplichten.

LET WEL : Er mag alleen gereden worden met de bandenmerken en types die vermeld staan in het reglement.  Ook de compound !!
                  Er zal hierop streng worden toegezien !!

De bandenprijzen van de Club MET bandenservice zullen onveranderd op 299€ blijven. Iedereen die zijn banden aankoopt via de organisatie krijgt bovendien een tombolabiljet.
Hiermee maken piloten die hun banden bij de organisatie hebben aangekocht kans op een van de 60 gratis banden die tijdens het seizoen worden verloot.
Piloten die hun banden willen bestellen kunnen dit doen via Peter Schepers op Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of 0032 486 070 337

Hopelijk hebben we hier weer wat piloten mee gelukkig gemaakt.

Sportieve groeten,

Werner Daemen & Hans Van de Ven

PartnersBooks!
Shop!

Powered by Joomla!®. Designed by: free joomla templates 1.7  Valid XHTML and CSS.